Tuesday, 13 March 2012

LIGHT DOWNLOAD


Dalam teori, hampir semua pengurus aplikasi muat turun mempunyai fungsi yang sama.

Kebolehan beliau yang dibuat supaya anda boleh memuat turun fail dari laman web lebih cepat dengan kadar kejayaan yang lebih tinggi. Ciri-ciri adalah sama, bermula dari pecutan, jeda, menyambung semula, dan jadual. Walau bagaimanapun, permohonan ini tidak dikhaskan untuk memuat turun kandungan multimedia dari laman penstriman video.

Baik, Light Downloader (LD) menekankan fungsi prestasi ringan dan mudah tetapi yang tinggi. Permohonan ini adalah juga tidak lebih rendah kepada aplikasi yang serupa. LD mempunyai antara muka yang sama untuk DAM itu, walaupun kelihatan lebih mudah. Permohonan ini mempunyai pemisahan muat turun dengan kategori yang mudah. Ia hanya tidak seperti DMA, Cahaya sepenuhnya Downloader adalah perisian percuma.

LD dituntut untuk meninggikan kelajuan semasa memuat turun sehingga 6 kali lebih cepat. Ini mungkin kerana rasuk kaedah pemisahan LD kepada beberapa bahagian dan memuat turun secara serentak. LD juga boleh menjadualkan muat turun dan terus proses download terganggu di tengah-tengah jalan, samada dengan sengaja atau tidak (terutama apabila tiba-tiba sambungan internet hilang).

klik disini untuk download dan informasi selebihnya


0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More